Rabarberparfait av vaniljvisp
Serverar:
4 portioner
Enklaste receptet.
Ingredienser
150 g rabarber i bitar
1 dl strösocker
2 äggulor
½ dl florsocker
1 förpackning, 250 ml vaniljvisp
Instruktioner
Smält rabarbern med socker. Låt kallna.
Vispa äggulor med florsocker. Vispa vaniljvispen riktigt styv. Blanda äggvispet och vaniljvispen. Vänd till sist ner rabarbern.
Frys över natten.
Serveras med fördel tillsammans med rabarbersirap
Liknande recept
Rispufftårta med choklad, vaniljvisp, daim och hallon
1
Äppelkaka med vaniljvisp
30 min
12
Vaniljvisp
1
Vaniljsockerkaka
3.8
1 h
12
5
Äppelpaj i Micro
5
30 min
6-8
4
Banankaka
4.8
1 h
10
6
smarrig smulpaj.
4.7
20 min
5-7
11
Ananaspaj
5
1 h
8
17
Maya´s Äpplekaka
4.7
8-10
9
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!