Rabarberparfait av vaniljvisp

Serverar: 4 portioner

Enklaste receptet.

Ingredienser

  • 150 g rabarber i bitar
  • 1 dl strösocker
  • 2 äggulor
  • ½ dl florsocker
  • 1 förpackning, 250 ml vaniljvisp
  • Instruktioner

    1. Smält rabarbern med socker. Låt kallna.
    2. Vispa äggulor med florsocker. Vispa vaniljvispen riktigt styv. Blanda äggvispet och vaniljvispen. Vänd till sist ner rabarbern.
    3. Frys över natten.
    4. Serveras med fördel tillsammans med rabarbersirap

    Liknande recept

    4.8
    1 h
    10
    6
    4.7
    20 min
    5-7
    11
    5
    1 h
    8
    17

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben