Räkpaj med chili och paprika

Serverar: 4 portioner

Tid: 45 minuter

Supergod paj med sting i för alla tillfällen

Ingredienser

  • Pajdeg
  • 150 g smör
  • 4 dl mjöl
  • 3 msk vatten
  • Fyllning
  • 100 g crabsticks
  • 5 färska champinjoner, eller fler,beroende på storlek
  • 150 g räkor, skalade
  • 200 g färsk spenat
  • 2-3 klyftor vitlök
  • 3 ägg
  • 1 burk creme fraiche chili/paprika á 2 dl
  • 2-3 dl riven ost
  • Instruktioner

    Baka ihop pajdegs ingredienserna och tryck ut degen i en pajform eller kakform med avtagbar kant Förgrädda pajskalet 15 min i 200 grader. Hacka crabsticks och skiva svampen Stek upp räkor,crabsticks,svamp och vitlök. Vispa ihop ägg,creme fraiche och ost. Lägg i fyllningen i det förgräddade pajskalet och häll över äggstanningen,in i ugnen i ca 15-20 min.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    radar 6 november 2010

    Vart tog spenaten vägen?

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben