Räkpaté

Serverar: 16-20 portioner

Tid: 30 minuter

Denna gör alltid min mamma till midsommarbuffén!

Ingredienser

  • 2 paket krabbmixpinnar
  • 500 g oskalade räkor
  • 4 hårdkokta ägg
  • 1 gul lök
  • 2 paket röd stenbitsrom
  • 4 dl creme fraich
  • 2 msk majonäs
  • 2 msk finhackad dill
  • Salt
  • Vitpeppar
  • 6 gelatinblad
  • 4 msk citronsaft
  • Instruktioner

    1. Mixa de 4 översta ingridienserna i en matberedare. Blanda med de övriga. Lägg gelatin i vatten och smält det sedan i citronsaften. Blanda i det.
    2. Klä en brödform med plastfolie och fyll med smeten. Låt stå i kylen över natten. Går utmärkt att frysa.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben