Räkpaté
Serverar:
16-20 portioner
Tid:
30 minuter
Denna gör alltid min mamma till midsommarbuffén!
Ingredienser
2 paket krabbmixpinnar
500 g oskalade räkor
4 hårdkokta ägg
1 gul lök
2 paket röd stenbitsrom
4 dl creme fraich
2 msk majonäs
2 msk finhackad dill
Salt
Vitpeppar
6 gelatinblad
4 msk citronsaft
Instruktioner
Mixa de 4 översta ingridienserna i en matberedare. Blanda med de övriga. Lägg gelatin i vatten och smält det sedan i citronsaften. Blanda i det.
Klä en brödform med plastfolie och fyll med smeten. Låt stå i kylen över natten. Går utmärkt att frysa.
Liknande recept
Lax- och räkpaté
16
Lax och räkpaté
4
Julig lax- och räkpaté
12
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!