Raw food - Chokladmoussepaj

Maffig mousse gjord på avokado och botten med dadlar och hasselnötter. Sunt och smarrigt!

Ingredienser

  • Botten
  • 175 g skalade, rostade hasselnötter
  • 1½ dl urkärnade dadlar
  • Chokladmousse
  • 4 avokador
  • 2-3 msk kakao, av god kvalitet
  • ½ tsk vaniljpulver
  • 3/4 dl agavesirap
  • 1 nypa flingsalt
  • Garnering
  • Mörk choklad av god kvalitet, t.ex. Valrhona
  • Instruktioner

    1. Mixa hasselnötter och dadlar fint i en matberedare. Tryck ut massan till en botten i en pajform.
    2. Mixa avokado, kakao, vaniljpulver, agavesirap och flingsalt i en matberedare till en slät mousse. Fyll pajskalet.
    3. Garnera pajen med hyvlad mörk choklad

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben