Rawfood saffransgodis
Jättegoda saffransbullar i rawfoodstil :)
Ingredienser
1,75 - 2 dl naturella cashewnötter
20 torkade dadlar
½ g saffran (ett paket) finmalt i mortel
Ca 4 små nypor himalayasalt
Kokosflingor
Använd ekologiska ingredienser helst :) Det smakar bättre
Instruktioner
Om dadlarna är torra, blötlägg dessa i ca 1-2 timmar. Om de är lite klibbiga används de som de som de är.
Mortla saffran.
Lägg i dadlar och cashewnötter i en matberedare och mixa ihop. Mixa lång tid så att det verkligen blir till deg.
Lägg degen i en bunke.
Tillsätt saffran och salt.
Arbeta ihop degen med händerna. Efter ett tag börjar degen "olja" sig lite. Då är den klar.
Rulla till små bollar och rulla bollarna i riven kokos/kokosflingor.
Klart! :)
Liknande recept
Rawfood godis - Mint och chokladrutor!
5
40 min
35
Rawfood vaniljbollar
5
15 min
10
1
Underbara rawfood kardemummakakor
Tomatsoppa, Rawfood
8 min
1-2
Rawfood lasagne
4
Fantastiskt goda och nyttiga rawfood godisbollar! Måste smakas!
5
20 min
10-15
2
Nyttig frusen snickerskaka, (rawfood, glutenfri)
40 min
10
Söt äppelgröt med kanel – rawfood
10 min
1
Världens bästa rawfoodpaj
40 min
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!