Tomatsoppa, Rawfood

Serverar: 1-2 portioner

Tid: 8 minuter

Jag använde ekologiska produkter, då känns soppan extra fräsch och ett stort glas chia fresca till.

Ingredienser

  • 1 1/2 dl havregryn
  • 2 dl vatten
  • 5 tomater
  • 1/2 msk krossade chiafrön
  • 3 nypor mynta
  • 1 nypa basilika
  • 2 nypor salt
  • 1 dl färska groddar
  • Instruktioner

    Börja med att ha i havregryn i matberedaren, när havregrynen har blivit till ett mjöl tillsätts vattnet. Därefter skär tomaterna i fyra bitar och ta i dom och myntan i matberedaren. Häll upp soppan i en skål och dekorera med basilikan, chiafrön, flingsalt och groddar. Sedan är det bara att njuta!

    Liknande recept

    4.5
    40 min
    4
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben