Risbollar med hallon och vit choklad

Serverar: 20-24 portioner

Puffat ris är en fantastiskt god ingrediens i chokladbollar.

Ingredienser

  • 100 g rumsvarmt smör
  • 1 dl socker
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 2 dl havregryn
  • ½ dl frystorkade hallon
  • Ca 1 dl puffat ris tex. Vårgårda
  • 100 g smält vit choklad
  • Eventuellt lite vatten
  • Garnering
  • Puffat ris
  • Instruktioner

    1. Vispa smör och socker riktigt luftigt med elvisp. Rör ner vaniljsocker, havregryn, hallon, puffat ris, smält choklad och eventuellt lite vatten om det behövs.
    2. Forma bollar av smeten och rulla dem i lite puffat ris. Förvara dem i kylskåp.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben