Risbullar
Serverar:
2-4 portioner
Friterade risbullar.
Ingredienser
1 liten finhackad lök
2 pressade vitlöksklyftor
1 grön chili
1 msk olivolja
2 dl kokt klibbigt ris
5 dl riven ost
1 dl finhackad koriander
Smet
2 dl mjöl
2 ägg
1 dl cornflakes krossade
1 dl ströbröd
Instruktioner
Bullar: Mixa allt till en smet och forma dem till små bolllar.
Smet: Vispa ihop ägg och mjöl grovt med gaffel. Doppa risbollarna i smeten och rulla dem i ströbröd cornflakesblandningen. Fritera gyllene i 10 cm olja. Äts med soja.
Liknande recept
Smarriga Risbullar
4.3
2
Grekiska spenat- och risbullar
25
Italienska saffransbollar
20
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!