Risbullar

Serverar: 2-4 portioner

Friterade risbullar.

Ingredienser

  • 1 liten finhackad lök
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 1 grön chili
  • 1 msk olivolja
  • 2 dl kokt klibbigt ris
  • 5 dl riven ost
  • 1 dl finhackad koriander
  • Smet
  • 2 dl mjöl
  • 2 ägg
  • 1 dl cornflakes krossade
  • 1 dl ströbröd
  • Instruktioner

    1. Bullar: Mixa allt till en smet och forma dem till små bolllar.
    2. Smet: Vispa ihop ägg och mjöl grovt med gaffel. Doppa risbollarna i smeten och rulla dem i ströbröd cornflakesblandningen. Fritera gyllene i 10 cm olja. Äts med soja.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben