Robbans korvstroganoff

Mycket enklare kan det nog inte bli men den här stroganoffen smakar gudomligt. Jag behöver heller inte diska efteråt eftersom gästerna slickar tallrikar och grytan ren.

Ingredienser

  • 400 g falukorv
  • 1 gul lök
  • 400 g krossade tomater
  • 1 dl vispgrädde eller crème fraiche
  • 2-3 msk tomatpuré
  • ½ tsk salt
  • ½ krm malen vitpeppar
  • Instruktioner

    1. Skär korven i strimlor. Hacka löken. Stek korv och lök tillsammans. Häll på krossade tomater och rör runt.
    2. Häll på grädden och därefter tomatpuré och kryddor. Låt koka upp. Låt puttra 5 minuter. Serveras med fördel till kokt ris.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben