Rödbetsfärs

Serverar: 2 portioner

Viktväktarvänlig. Ej pointsangivet, beroende på om man vill utnyttja duoval, fria smaksättare eller annan mängd och fetthalt på ingredienserna.

Ingredienser

  • 150 g nötfärs, 10%
  • 1 gul lök
  • ½ tsk Milda Culinesse, lätt
  • 100 g skivade rödbetor
  • ½ tsk salt
  • ½ krm svartpeppar
  • ½ dl matlagningsgrädde, 4%
  • ½ dl fraiche, 2%
  • Persilja
  • Instruktioner

    Skala och hacka löken, fräs den tillsammans med färsen i margarinet. Hacka rödbetorna fint och blanda med färsen. Låt puttra på svag värme 2-3 minuter. Smaksätt med salt och svartpeppar. Rör ner matlagningsgrädden och fraichen och strö över persilja. Servera med potatis och en grönsallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    monicadanell 22 mars 2010

    Tack för receptet det här var gott 5 poäng monica

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben