Rödbetsfärs m äpple.

Serverar: 4 portioner

Annorlunda och färggrann färs.

Ingredienser

  • 400 g köttfärs
  • 2-3 färska rödbetor
  • 1 äpple
  • 1 rödlök
  • 1 paket krossade tomater á 400 g
  • 1 msk balsam vinäger
  • ½ dl sultanrussin
  • Olivolja
  • Salt
  • Peppar
  • Chilipulver
  • Instruktioner

    1. Skala och skiva rödlöken i önskade bitar (själv gillar jag stora bitar). Skala och riv rödbetorna och äpplet grovt (dock behöver inte äpplet skalas).
    2. Fräs löken i lite olja i en stor panna, tillsätt färsen och bryn ett tag . Rör sedan ner rödbets och äppelrivet samt krossade tomater och vinäger. Smaka av med kryddor och ev. mer vinäger. Låt allt puttra ett tag och häll sist i russinen.
    3. Servera med tex kamutvete och sallad

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben