Rönnbärsfilegryta

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

Lättlagat ta vad man har hemma!

Ingredienser

  • 500 g fläskfilé
  • 1 purjolök
  • Smör
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 6 krossade enbär
  • 1 msk soja
  • 3-4 msk rönnbärsgelé
  • 1 1/2 dl köttbuljong
  • 2 dl crème fraiche
  • Instruktioner

    1. Skär köttet i 2 cm tjocka skivor. Skölj och skiva purjolöken.
    2. Bryn köttet i smör i en stekpanna och lägg över i en gryta.
    3. Fräs purjolöken och lägg över i grytan. Rör i salt, peppar, enbär, soja, gelé, buljong och crème fraiche.
    4. Låt grytan koka ca 5 min.
    5. Servera med kokt potatis och broccoli.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben