Rönnbärsfilegryta

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Har ej provat detta recept.

Ingredienser

  • 500 g fläskfilé
  • 1 purjolök
  • Smör
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 6 krossade enbär
  • 1 msk soja
  • 3-4 msk rönnbärsgelé
  • 1 1/2 dl köttbuljong
  • 2 dl crème fraiche
  • Instruktioner

    Skär köttet i 2 cm tjocka skivor. Skiva purjolöken och bryn köttet i smör. Lägg över det i en gryta.Bryn purjolöken och lägg över det i grytan. Rör ner salt, peppar, enbär, soja, gelé, buljong och crème fraiche. Låt koka i 5 min. Servera med kokt potatis och kokt broccoli.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben