Rönnbärsfilégryta

Serverar: 4 portioner

En gryta med ljuvlig smak.

Ingredienser

  • 500 g fläskfilé
  • 1 purjolök
  • smör
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 6 krossade enbär
  • 1 msk soja
  • 3-4 msk rönnbärsgelé
  • 1 1/2 dl köttbuljong
  • 2 dl crème fraiche
  • Instruktioner

    Skär köttet i 2 cm tjocka skivor. Skölj och skiva purjolöken. Bryn köttet i smör i en stekpanna och lägg över i en gryta. Fräs purjolöken och lägg över i grytan. Rör i salt, peppar, enbär, soja, gelé, buljong och crème fraiche. Låt grytan koka ca 5 min. Servera med kokt potatis och broccoli.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben