Rostade tunnbrödssnittar med parmesan och rökt skinka

Lagom snittar, goda som förrätt eller på ditt buffébord.

Ingredienser

  • 3 tunnbröd, rektangulära
  • 100 g rökt skinka mycket fintärnad
  • 200 griven parmesan
  • 1,2 dl Lindahls Rysk Yoghurt
  • 1½ tsk sambal oelek,7 g
  • ½ liten rödlök, finhackad,30 g
  • Instruktioner

    1. Ugn 225 grader.
    2. Blanda alla ingredienser förutom tunnbrödet.
    3. Bred massan jämn över tunnbrödet. Rulla tunnbrödet med fyllningen inåt till fina rullar.
    4. Linda rullorna i plastfolie och ställ kallt i två timmar. Skär rullorna i 2 cmtjocka skivor.
    5. Lägg dem på bakplåtspapper och grädda i 10 minuter vid 225 grader.

    Liknande recept

    Kommentarer (3)

    tinar 10 december 2011

    Hur många blir det ungefär?

    Tacomamman 16 november 2012

    Perfekt till drinken, ganska så starka i smaken. Receptet blev ett fat, ca 20st men alla gick åt på fyra vuxna.

    dirtygnagare 12 november 2014

    Parmesan 200 st? gram va :)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben