Rostbiffsallad

Serverar: 2 portioner

Tid: 15 minuter

Sallad är bra mat. Särskilt på sommaren

Ingredienser

  • 200 g kall kokt potatis
  • 150 g cocktailtomater el. babyplommontomater
  • 35 g rucola
  • ½ strimlad rödlök
  • 2 msk olivolja
  • 2 msk vatten
  • 1 finriven vitlöksklyfta
  • ½ kruka basilika
  • ½-1 tsk salt
  • ½-1 krm svart- el. vitpeppar
  • 100-200 g rostbiff i skivor (personligen tycker jag att det räcker med 100 g)
  • Instruktioner

    Skiva potatisen. Blanda med tomater (halvera dem om du vill), rucola och rödlök. Häll olivolja, vatten, vitlök och basilika i en mixer. Salta och peppra. Mixa till en dressing och häll över salladen. Toppa med rostbiffen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben