Rostbiffsallad med krämig krassedressing

Serverar: 4 portioner

Ibland vill man ha något lite lättare. God sallad med rostbiff, haricots verts och cocktailtomater som serveras med en god krassedressing.

Ingredienser

  • 250 g rostbiff, skivad
  • 250 g haricots verts
  • 8-12 cocktailtomater
  • 12 potatisar, små kokta
  • 200 g blandad sallad t ex rossosallad, ekblad, frissé
  • 2 dl mini fraiche
  • 1 msk fransk senap, grovkornig
  • 1 vitlöksklyfta, finhackad
  • 1 förpackning krasse
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Koka haricots verts hastigt i lättsaltat vatten tills de är nätt och jämnt mjuka.
    2. Skär rostbiffen i breda strimlor. Skär cocktailtomater i halvor och potatisen i mindre bitar. Vänd ihop ingredienserna till salladen.
    3. Blanda mini fraiche med senap, vitlök och klippt krasse. Smaka av med salt och peppar.
    4. Servera rostbiffsalladen med krassedressing. Klipp över krasse.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben