Rostbiffsallad med dansk remouladsås

Serverar: 4 portioner

Underbart god och enkel sallad med läcker sås.

Ingredienser

  • 70 g mixad sallad
  • 8 kokta färskpotatisar
  • 1 skivad rödlök
  • 1 knippe rädisor i skivor
  • 2 msk kapris
  • 400 g grillad rostbiff i skivor
  • 1 dl rostad lök
  • Dansk remouladsås
  • 2 dl pickles
  • 1 dl majonnäs
  • 1 tsk curry
  • Instruktioner

    1. Dansk remouladsås: Hacka pickles i mindre bitar och blanda med majonnäs och curry.
    2. Lägg salladen på ett uppläggningsfat. Fördela potatis, rödlök, rädisor och kapris ovanpå. Snutta ihop köttskivor och lägg på salladen.
    3. Toppa med rosta lök och servera med såsen.

    Liknande recept

    4.7
    2 h 30 min
    6
    5

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben