Dansk sommarsallad

Serverar: 2 portioner

Kan naturligtvis ätas vilken årstid som helst men passar särskilt bra som lunch en varm sommardag...

Ingredienser

  • 2 dl Kesella (10%)
  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl inlagd tunnskivad gurka
  • 1 medelstor tomat
  • Salt
  • Peppar
  • 1-2 msk gurkspad
  • Några rädisor att dekorera med
  • Instruktioner

    1. Rör ihop Kesella och majonnäs. Smaka av med salt och peppar. Späd lite med gurkspadet. Hacka tomaten. Blanda gurka, tomat och Kesellaröran.
    2. Servera "röran" på gott grovt bröd och dekorera med hackade rädisor.

    Liknande recept

    4.7
    2 h 30 min
    6
    5
    4
    30 min
    4-8
    4.9
    2 h 30 min
    7-8
    7

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben