Sommarsallad

Serverar: 4-8 portioner

Tid: 30 minuter

En enkel och snabb sommarsallad :)

Ingredienser

  • 1 salladshuvud
  • 1 gurka
  • 4-5 tomater
  • ca 400 g fusilli
  • 100 g fetaost
  • 1 skinka på burk, 300-400 g
  • Instruktioner

    1. Skär salladen i mindre bitar och lägg den i ett durkslag och låt det rinna lite kallt vatten på den så den håller sig knaprig.
    2. Koka under tiden upp en lätt saltad kastrull men pastan i, och ta upp den när den är "al dente" efter ca 8-10 minuter. Låt då även pastan rinna under kallt vatten.
    3. Hacka grönsakerna och fetaosten i små bitar och skinkan i stavar. Blanda pastan, salladen, grönsakerna och skinkan.
    4. Strö över fetaosten. Färdigt! Ät gärna med felix goda salladsdressingar!
    5. Det blir två stora skålar av en omgång.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben