Rotsakslåda

Serverar: 4 portioner

Tar väl hand om din mage. Inget fett tillsatt

Ingredienser

  • 4 Potatisar
  • 3 st Rotselleri
  • 1 st Palsternacka
  • 1 st Kålrot
  • st Rödlök
  • 1 st Purjolök
  • Riven ost
  • Flingsalt
  • Svartpeppar
  • Kassler
  • Instruktioner

    Skala och dela Rotsakerna i lika stora delar. Skiva Kasslern i 5mm tjocka skivor. Strimla eller hacka löken. Lägg smörpapper i Ugnspanna, fördela först kassler botten sedan rotsakerna ovanpå, sedan löken , peppra salta och till sist strö på osten. Sätt in plåten i Ugn och slå på ugnen på 225" Ugnsbaka tills rotsakerna känns mjuka ca 45-55 min.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben