Börja med att göra chokladkrämen. Dela chokladen i små bitar. Värm äggulor, socker, vispgrädde samt mörk och ljus choklad i en kastrull. Sjud krämen på medelvärme tills den är tjock, krämen ska inte koka. Låt svalna.
Sätt ugnen på 225 grader.
Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Blanda potatismjöl, vetemjöl, kakao och bakpulver i en skål och häll det i äggsmeten. Bred ut smeten på en plåt med bakplåtspapper, ca 30x40 cm. Grädda mitt i ugnen i 7-8 minuter. Vänd upp rulltårtan på ett sockrat bakplåtspapper. Dra av papperet som rulltårtan gräddats på, låt svalna något.
Skär bort kanterna så att rulltårtan blir jämn. Bred chokladkrämen över hela kakan. Hacka daimen i små bitar och strö över krämen. Rulla ihop från långsidan till en rulltårta. Låt svalna helt och skär den sedan i skivor.