Till och med jag som inte gillar lamm tyckte att det här blev jättegott. Hädanefter kommer vi alltid köra lammsteken i aluminiumfolie halva tiden. Tack för receptet!
Insano1 augusti 2012
Hade 1,8 kg lammstek och drog ner på tiden, men efter att jag tog ut den fortsatte temperaturen att stiga (med folien på) upp till ca 90 grader som mest och steken blev inte så saftig som jag hoppats på. Nästa gång kör jag bara på kötttermometern. :-)
Vad är att späcka lammsteken???
Till och med jag som inte gillar lamm tyckte att det här blev jättegott. Hädanefter kommer vi alltid köra lammsteken i aluminiumfolie halva tiden. Tack för receptet!
Hade 1,8 kg lammstek och drog ner på tiden, men efter att jag tog ut den fortsatte temperaturen att stiga (med folien på) upp till ca 90 grader som mest och steken blev inte så saftig som jag hoppats på. Nästa gång kör jag bara på kötttermometern. :-)