Saftig Smörgåstårta

Saftig smörgåstårta fylld med grädde, ägg och tonfisk. Skall stå en natt i kylskåp

Ingredienser

  • Landgångsbröd
  • 1,5 burk majonnäs
  • 7,5 dl vispgrädde
  • 1 kg ägg (ca 18 st)
  • 1 burk tonfisk (150 g)
  • gurka
  • tomater
  • räkor
  • citroner
  • Instruktioner

    Koka äggen. Vispa grädden och blanda den med majonnäsen (spara 1/3). Blanda ner tonfisken. Hacka äggen och rör ned dem i blandningen. Kantskär bröden. Gör fyra lager bröd med tre lager fyllning. Bred på majonnäsgrädden. Låt stå över natten i kylskåp. Garnera med ägg, tomat, gurka, räkor och citroner

    Liknande recept

    4.5
    20 min
    4-8
    17

    Kommentarer (2)

    chawlina 1 oktober 2009

    Hur många personer räcker detta recept till?

    eva23 16 januari 2016

    Jag undrar också, hur många portioner? Hur mycket landgångsbröd? 18 ägg??? Och bara en burk tonfisk??

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben