Salami och brie macka

Serverar: 1 portioner

Tid: 10 minuter

En macka som går att variera efter eget tycke och smak.Mumsig på picknick eller till lättare lunch, eller kvällsmål.Känns lite lyxigare än en vanlig macka.

Ingredienser

  • 1 chibatta
  • 1 msk bregott
  • 1 tsk dijonsenap
  • 1 skiva brieost
  • 2 skivor salami
  • 2 skivor tomat
  • Groddar
  • Instruktioner

    Dela brödet på mitten så att det går att göra en dubbelmacka. Smöra bägge delarna och bred på dijonsenapen. Lägg på salamiskivorna brieosten tomat och groddar på ena mackan, jamt fördelat ,Lägg över den andra delen så att mackan håller ihop. Brödet kan man variera efter egen smak, liksom grodarna som lätt byts ut mot sallad eller ruccola.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben