Sandwich med pollyglass

Serverar: 15 portioner

Hemlagad glass smakar alltid fantastiskt. Den här med Polly är knappast något undantag. Servera mellan tunt skivade sockerkaksskivor. Läckert.

Ingredienser

  • 4 äggulor
  • 1 1/2 dl florsocker
  • 2 dl vispgrädde
  • 125 g Polly-godis
  • 500 g KESELLA jordgubb&lime
  • 30 tunna skivor sockerkaka
  • Instruktioner

    Vispa äggulor och florsocker poröst. Vispa grädden. Grovhacka Polly-godiset. Rör ner KESELLA, grädde och godis i äggsmeten. Klä insidan av en sockerkaksform, 1 1/2 liter, med plastfolie. Häll glassmeten i formen. Frys i minst 5 timmar eller över natten. Ställ i kyl i ca 30 min före servering. Stjälp upp och skär glassen i skivor. Lägg en skiva glass mellan två skivor sockerkaka till en glassandwich.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben