Saras kladdkaka
Serverar:
6-8 portioner
Tid:
45 minuter
God, fyllig kladdkaka
Ingredienser
2 ägg
3 dl socker
1½ tsk vaniljsocker
1½ tsk bakpulver
1½ dl vetemjöl
1 knivsudd salt
4 msk kakao
100 g smält margarin
Instruktioner
Sätt ugnen på 175-200 grader. Rör ihop ägg, socker, vaniljsocker, bakpulver och vetemjöl. Tillsätt sedan salt, kakao och margarin. Grädda sedan i ca 30 min.
Tips! Värm frysta hallon och blanda med lite socker. Perfekt att ha på kladdkakan.
Liknande recept
Kladdkaka
5
4-6
2
Kladdkaka
4
6
1
Ullas kladdkaka
5
4-6
1
Kladdkaka
4.3
20 min
1
Kladdkaka
4.8
6
1
Vit kladdkaka med blåbär
4.6
10-15
3
Kladdkaka med nougat och kokos
4.5
8-10
38
Vit kladdkaka/Kladdkaka med vit choklad
3
10
8
Kladdkaka med lakrits
3.8
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!