Serverar: 15-20 portioner
Jättesmarrig att bjuda på, till fredagsfikat på jobbet kanske...
Ingredienser
2 ägg
3 dl socker
100 g malda nötter
1 1/2 dl vetemjöl
50 g smör
Instruktioner
- Bred ut smeten i en liten långpanna
- Grädda 175 grader 30 minuter
- Smältes ihop.
200 g marabou schweizernöt
5 msk grädde
2 msk smör
- Bred på chokladblandningen när kakan kallnat.
Liknande recept
Kommentarer (2)
Vilken smarrig kaka mmmmmmm Tog med till våra vänner och de gick åt som smör i solsken.
Säkert jättegod, men utförligare beskrivning önskas!!!! Ska ägg och socker vispas poröst, var i ugnen ska den placeras, är det en hård eller mjuk kaka? Gjorde som jag trodde, men den blev stenhård--var det rätt? Tacksam för ytterligare info!