Seekh Kabab

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Indisk kebab när den är som bäst, lagad på en Big Green Egg. Snabb och lättlagad går dessutom åt väldigt fort runt bordet.

Ingredienser

  • 500 gr nötfärs
  • 1 finhackad lök
  • 1 finhackad grön chili
  • 2 msk finhackad färsk ingefära
  • 1 ½ tsk garam masala
  • 1 tsk röd cilipeppar
  • 1 tsk salt
  • Instruktioner

    Blanda alla ingredienser i en skål. Arbeta smeten smidig och forma till bullar. Trä bullarna på grillspett (som legat i vatten innan). Grilla på hög värme ca 250-270 grader i ca 5 minuter. Vänd flera gånger. Servera med en grön sallad och eventuellt en yoghurtsås.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben