Senapsfisk

Serverar: 4 portioner

En jättegod fiskrätt !!!!

Ingredienser

  • 600 g torsk- eller koljafilé
  • 2-3 msk senap
  • 5 gula lökar
  • 2 msk smör
  • 1 fiskbuljongtärning
  • 1 dl vatten
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 msk vetemjöl
  • Salt
  • Peppar
  • Färska örtkryddor
  • Instruktioner

    Skala och skiva löken och fräs ringarna mjuka utan att ta färg. Lägg över i en ugnsäker form. Salta och peppra fisken och lägg den ovanpå. Bred senap över hela fiskytan. Upplös fiskbuljongtärningen i kokande vatten. Häll först buljongen över fisken och sedan vispgrädden blandad med vetemjölet. Sätt in fisken i 200 grader varm ugn i ca 15 min. Klipp färska örtkryddor över rätten och servera med kokt potatis.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben