Senapsfisk med kapris

Serverar: 3-4 portioner

Tid: 40 minuter

Himla gott! Egentligen skall det vara torsk, men det går lika bra med annan fisk.

Ingredienser

  • 1 paket (400) djupfryst fiskfilé (kolja, sej eller torsk)
  • 1 dl créme fraiche
  • 1 dl mjölk
  • 2 msk championsåspulver
  • 2 msk fransk senap
  • 2 msk kapris
  • 1 -2 dl riven ost
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Halvtina och skär fisken i 1 cm tjocka skivor. Lägg fisken i en lätt smord ugnssäker form. Salta och peppra lätt.
    2. Blanda samman créme fraiche, mjölk och champinionsåspulver. Tillsätt senap och kapris. Häll såsen över fisken och strö över osten.
    3. Ställ mitt i ugnen i 15-20 minuter och 225 grader.
    4. Servera med ris eller potatis, och en tomatsallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben