Lövbiffsgryta med kapris

Serverar: 4 portioner

Den här grytan har Roland komponerat själv.

Ingredienser

  • 400 g lövbiff
  • 100 g champinjoner (färska)
  • 2 msk kapris
  • 3 schalottenlökar
  • 2 msk rödvinsbärsgelé
  • 1 ½ dl vispgrädde
  • 2 krm pepparmix
  • Salt
  • Instruktioner

    1. Strimla lövbiffen och stek den i omgångar. Fräs löken och svampen. Tillsätt den frästa löken och svampen till lövbiffen och krydda med salt och pepparmix. Tillsätt vispgrädde, rödvinbärsgelé och kapris och låt allt koka ihop.
    2. Servera med potatisgratäng en god sallad och kokta små morötter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben