Skeppargryta

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

God fiskgryta som hela familjen tycker om. Med vipsgrädde får du det bästa resultatet.

Ingredienser

  • 600 g torskfilé eller liknande fisk
  • 2 tomater
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • ½ dl finklippt dill
  • 2 dl visp-eller matlagningsgrädde
  • Instruktioner

    Tina den djupfrysta fisken något. Skär den i 3 cm tjocka skivor. Skölj tomaterna och skär dem i skivor. Lägg dem i en låg, vid kastrull. Lägg fisken på tomaterna. Strö över salt, peppar och dill. Häll på grädden. Låt alltsammans koka på svag värme under lock i 15 minuter. Servera med kokt potatis

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    loppan35 15 februari 2009

    denna rätt åt jag för många år sen och är så glad att jag har hittat igen för den är bara så MUMSIGT GOOOOOD!!! en klar 5 poängare :)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben