SKEPPARGRYTA

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

gott

Ingredienser

  • 600 g torskfiléer
  • 2 tomater
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • ½ dl finhackad dill
  • 2 dl vispgrädde
  • Instruktioner

    Tina den djupfrysta fisken något. Skär den i 3 cm tjocka skivor, dela färska filéer om de är stora. Skär tomaterna i skivor. Lägg dem i en låg, vid kastrull. Lägg fisken på tomaterna. Strö över salt peppar och dill. Häll på grädden. Låt allt koka på svag värme under lock 5-15 min. (Den längre tiden för otinad fisk.) Servera med kokt potatis.

    Liknande recept

    5
    30 min
    4
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben