Skink-och mozzarellatoast

Serverar: 6-8 portioner

Tid: 30 minuter

En enkel och mycket omtyckt toast, speciellt bland barnen! Fungerar alldeles utmärkt att spara i kylen för att sedan värma upp igen. Eller varför inte ta med på picknicken? Eller till pulkabacken?

Ingredienser

  • 12-16 skivor långfranska
  • 1 paket (ca 200 g) rökt skinka
  • 1 påse (ca 200 g) riven mozzarella
  • 5-6 hårdkokta ägg
  • 1 dl valfri majonnäs (dock utan smak)
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    Hacka de kokta äggen och strimla den rökta skinkan. Lägg detta i en bunke. Häll i mozzarellan och blanda därefter i så pass mycket majonnäs att allt "binds" ihop. Det ska bli en fast röra - inte kladdig. Smaksätt med lite salt och peppar efter tycke. Lägg ut så många skivor bröd du vill ha och fördela en lagom mängd röra på dem. Lägg sedan på ytterligare en skiva som lock. Grädda sedan i toast/våffeljärn.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben