Skinksnurror

Serverar: 4 portioner

Tid: 1 timme

Supergoda skinksnurror, vi brukar göra i förväg och ta med till utflykten, lika goda varma som kalla.

Ingredienser

  • Pajdeg
  • 250 g keso
  • 4 dl mjöl
  • 1 ½ tsk bakpulver
  • ½ tsk salt
  • 200 g margarin
  • Fyllning
  • 200 g skivad rökt skinka
  • 200 g lagrad ost
  • Oregano
  • Ägg till pensling
  • Instruktioner

    1. Rör ihop pajdegen, låt vila en timme. Kavla ut degen till en avlång kaka 3-4 mm tjock. Täck degen med skink- och ostskivor. Strö oregano över.
    2. Rulla ihop till en rulltårta och skär rullen i ca 3 cm tjocka skivor. Lägg på plåt och pensla med ägg. Grädda i 225 grader ca 20 minuter.
    3. Servera en god sallad till.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben