Ägg i sked

Tid: 10 minuter

Ett trevligt inslag på påskbordet.

Ingredienser

  • 4 kokta ägg
  • Sallad
  • 1 tub pepparrotsvisp
  • 8 skivor kallrökt skinka
  • Instruktioner

    1. Dela äggen och lägg på skedar eller serveringsfat.
    2. Lägg på små salladsblad. Spritsa en klick pepparrotsvisp på varje ägghalva och lägg på skinksnurror.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Härliga fiskrätter!
    Lax känns riktigt somrigt, ja, egentligen alla fiskar. Hur somrigt...

    Fettisdagen
    Förr åt man bara semlor en dag på året, nu för tiden äter vi semlor...

    Indonesisk matlagning
    Indonesier är förtjusta i maträtter med kycklig, höns, gris, ris och r...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben