Kronärtskocksbottnar med skinka och ägg

Serverar: 4-5 portioner

Tid: 25 minuter

för den som tycker om kroärtskocker

Ingredienser

  • 1 burk kronärtskocksbottnar(8-10st)
  • 1/2 dl majonnäs
  • 1 dl gräddfil
  • 1 msk citronsaft
  • 1/2 tsk salt
  • 1 kryddmått paprikapulver
  • 1 dl vispgrädde
  • 100 gr rökt skinka
  • 2 hårdkokta ägg
  • salladsblad
  • Instruktioner

    låt kronärtskocksbottnarna rinna av, rör samman majonnäs och gräddfil smaksätt med citronsaft salt och paprikapulver. vispa grädden till hårt skum och vänd ner den i majonnäsblandningen. skär skinkan i små tärningar skala och hacka äggen. rör ner skinkan och ett av de hackade äggen i majonnäsen. lägg två kronärtskocks bottnar på varje assiett fördela majonnäsblandningen på dem, strö över det andra hackade ägget och lite paprikapulver garnera med salladsblad. serveras med kuvertbröd eller rostat bröd. lycka till

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    mumsan 28 mars 2013

    Mumsigt!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben