Grabbmacka med bräckt skinka & ägg

Serverar: 4 portioner

Detta går snabbt att göra och gott är det.

Ingredienser

  • 4 tjocka skivor franskbröd stekta
  • 4 stekta ägg
  • 1 st skivad gul lök
  • 12 skivor bräckt skinka
  • 4 msk Gills gurkmajonnäs
  • Blandad sallad
  • Tomatklyftor
  • Ketchup
  • Rostad lök
  • Instruktioner

    1. Bred på gurkmajonnäs på det stekta brödet. Lägg sedan på salladen och tre bräckta skinkskivor ovanpå salladen. Lägg på ett stekt ägg på varje skiva bröd, ovanpå skinkan. Drössla lite rostad lök och ringla med ketchupen överst och lägg lite skivad lök uppe på. Lägg några tomatklyftor vid sidan om mackan.
    2. Tips: Det går lika bra med en färsburgare och hamburgardressing. Gurkmajonnäs a´la Gill hittar du bland Gillsans recept.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Evia 21 maj 2009

    Detta är ju både snabbt och gott och lätt är det att göra oxå.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben