Skinka, tomat och ägg

Serverar: 4 portioner

Submarine-smörgås

Ingredienser

  • 1 stor baguette
  • 40 g bregott
  • 1 kruka sallad
  • 8 skivor skinka
  • Senap , fransk eller svensk
  • 4 tomater
  • 4 hårdkokta ägg
  • Majonnäs
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    Dela baguetten i fyra delar, sedan på längden så det blir som korvbröd. Bred på bregott. Lägg på salladsblad och skinka. Bred på senap. Lägg på tomatskivor och äggskivor. Ringla på majonnäs och krydda med lite svartpeppar. Tryck ihop baguetten och njut!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Sportlovsmat
    Äntligen är det sportlovsdax! En del har förmånen att åka på vintersem...

    Pic-nic time
    Här i södra Sverige skiner solen mest varje dag just nu och det inspir...

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben