Slarvbakad kaka

Serverar: 16 portioner

Tid: 40 minuter

Godast slarvbakad Grunden är ett men kan ökas till 2 eller 3.

Ingredienser

  • 1 ägg (gånger 2 eller 3)
  • 1 dl socker (gånger 2 eller 3)
  • 1 dl smör smält (gånger 2 eller 3)
  • 1 dl mjöl (gånger 2 eller 3)
  • en nypa salt
  • pynt vad du känner för som pärlsocker, hackad mandel, kanel, äpplen
  • Instruktioner

    1. Rör ägg och socker lite slarvigt Häll i det smälta smöret Häll i mjölet Häll i en nypa salt Häll smeten i formen (gärna en med lös botten) som är smord och bröad. Pynta med det du känner för
    2. Strax innan 35 - 40 minuter känn med sticka, så att det finns lite klet i mitten av kakan.

    Liknande recept

    4.4
    30 min
    35
    14
    4.7
    30 min
    20-30
    6

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben