Smarrig Bananpaj

Serverar: 4-5 portioner

Lättgjord och god!

Ingredienser

  • 3 dl mjöl
  • 1 dl socker
  • 1 tsk bakpulver
  • 100 - 125 g margarin
  • Vaniljsocker
  • ca 4 bananer
  • Kanel
  • Socker
  • Instruktioner

    Smält margarin och rör ner socker, bakpulver, mjöl och lite vaniljsocker. Tryck ut i en pajform. Mosa bananerna och smaksätt med lite kanel och ev socker. Lägg det på pajskalet. Grädda i 175 grader i 15-20minuter. Serveras ljummen med vaniljglass.

    Liknande recept

    4.7
    20 min
    5-7
    11

    Kommentarer (1)

    susjal 24 mars 2008

    Mycket lättgjord och populär även av barnen.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben