Bananpaj.

Serverar: 6 portioner

En annorlunda paj som är godare än man kan ana.

Ingredienser

  • Pajdeg
  • 100 g margarin
  • 2½ dl vetemjöl
  • 1 msk vatten
  • 2 msk strösocker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • Fyllning
  • 4 mosade bananer
  • 3/4 dl strösocker
  • 1½ tsk vaniljsocker
  • 2 msk färskpressad citronsaft
  • 2 dl creme fraiche
  • Instruktioner

    1. Knåda ihop pajdegen och tryck ut i pajform. Förgrädda pajskalet i 175 grader 10 minuter.
    2. Blanda ihop fyllningen och häll i skalet. Pudra över lite kanel och grädda i 175 grader i 20 minuter.
    3. Servera ljummen med vaniljglass.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben