Bananpaj

Serverar: 8 portioner

Snabbt, lätt och billigt

Ingredienser

  • Banan eller annan frukt så det blir ett lager på 2-3 cm i botten
  • kanel
  • 2,5 dl socker
  • 5 dl mjöl
  • Margarin att skiva över
  • Vaniljsås eller glass som tillbehör
  • Instruktioner

    Smörj en form ca: 20 x 30 cm. Skiva bananerna, lägg i formen. Strö över kanel. Blanda socker och mjöl i en skål. Fördela blandningen jämt över bananerna. Täck med kallt margarin som du skivar med en osthyvel. Grädda i ungnen 200 grader tills den fått fin färg. Servera med vaniljsås eller glass. Obs! Du behöver inte ha bananer utan ta vad du har av frukt och bär.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben