Smarrig Digestivekaka

Serverar: 8 portioner

Tid: 20 minuter

En härlig kaka för alla gottegrisar!

Ingredienser

  • 100 g mörk choklad,tex marabou
  • 100 g ljus choklad,tex marabou
  • 1/2 dl ljus sirap
  • 50 g smör eller margarin
  • Ca 9 digestivekex
  • 1 dl russin
  • Instruktioner

    1. Dela chokladen i bitar.Lägg choklad,sirap och smör i en kastrull (eller kör i micro) och låt alltsammans smälta och lägg ett bakplåtspapper i en sockerkaksform som rymmer 1,5 liter.
    2. Varva chokladsmet,digestivekex och russin i sockerkaksformen.Börja och avsluta med chokladsmet. och ställ kakan i kylen så att den stelnar.
    3. Skär i bitar.
    4. Mums!

    Liknande recept

    4.7
    20 min
    5-7
    11

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben