Smarrig vitlökskyckling

Serverar: 4 portioner

En lättgjord och god festmåltid.

Ingredienser

  • 800 g kycklingfilé
  • 4 dl crème fraiche
  • 1 dl grädde
  • 2 tsk ljus fransk senap
  • 3-4 msk chilisås
  • Ca 1 msk grillkrydda
  • 2 krm salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 2 dl riven ost
  • Instruktioner

    1. Strimla kycklingfilén. Lägg den i en smord gratängform. Blanda ihop crème fraiche, grädde, chilisås, kryddor, senap och pressad vitlök. Häll såsen över kycklingen och strö över den rivna osten. Gratinera i ugnen i 200 gr ca 20 min. Kolla att kycklingen är genomstekt!
    2. Servera med ris och sallad.

    Liknande recept

    4.7
    20 min
    5-7
    11

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben