Smarriga kokoskulor

Dessa är dom absolut godaste kokoskulor/chokladbollar jag ätit. Dom är försvinnande goda. Det är lika bra att göra dubbel sats när man ändå är igång.

Ingredienser

  • 100 g smör
  • 2-3 msk kakao
  • 3/4 dl grädde
  • 1 ½ dl florsocker
  • 6 ½ dl kokosflingor (250 g)
  • 1 msk vaniljsocker
  • Garnering
  • 2 dl kokosflingor
  • Instruktioner

    1. Rör smöret mjukt. Tillsätt kakao, grädde, florsocker, kokosflingor och vaniljsocker. Rör snabbt ihop det hela. Forma massan till små bollar. Rulla dem i kokosflingor.
    2. Förvara dem svalt och undangömda för övriga familjen.

    Liknande recept

    4.7
    20 min
    5-7
    11

    Kommentarer (1)

    flabban 2 november 2008

    Verkligen smarrigt godis.Tillsatte lite likör för att få mer vuxensmak, kanske skulle rom också funka. Kommer att finnas bland mitt julgodis. Tack för ett bra recept.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben