Smarriga Pizzabullar

Serverar: 20 portioner

Tid: 40 minuter

Funkar jätte bra som mellanmål, och är helt perfekta att ta med på picknick.

Ingredienser

  • 10 dl vetemjöl
  • 3 msk bakpulver
  • 1 tsk salt
  • 125 g rumstempererat smör
  • 4 dl mjölk
  • Fyllning
  • 1½ dl ketchup
  • 2 dl riven ost
  • 2 dl strimlad skinka
  • 1 burk krossad ananas
  • Oregano
  • Instruktioner

    Blanda de torra ingredienserna i en skål, finfördela smöret med fingertopparna i mjölet. Tillsätt mjölken och arbeta ihop en deg. Kavla ut degen, bred på ketchup och strö på de övriga ingredienserna, man kan egentligen fylla pizzabullarna med lite allt möjligt som man tycker om, bla. svamp eller oliver. Gräddas i mitten av ugnen 200 grader, cirka 20 minuter.

    Liknande recept

    4.7
    20 min
    5-7
    11

    Kommentarer (2)

    Elin_H 24 september 2010

    blire verkligen bra utan att man behöver jäsa degen?.

    Blusebluppen 22 juli 2011

    Testade dessa ikväll och de blev jättegoda. Perfekt med bakpulver och slippa jäsningen när jag var lite sent ute. Tack

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben