Smarriga smörgåstårtan

Serverar: 4-6 portioner

Tips: gör den helst dagen före, så den får stå och dra lite. Garnera tårtan den dag den ska serveras.

Ingredienser

  • 5 kokta ägg
  • 1 liten burk ansjovis eller 1 - 2 inlagda sillfilèer
  • 1/3 purjolök
  • 1 1/2 dl dill
  • 6 dl crème fraische
  • 2 msk majonäs
  • salt
  • peppar
  • 6 skivor Polarkaka
  • tomater
  • sallad
  • gurka
  • dill
  • Instruktioner

    Hacka ägg, ansjovis/sill och dill. Blanda med crème fraische och majonäs. Salta&peppra. Smeten bredes på och mellan polarkakan som därefter garneras med tomater,sallad, gurka och dill.

    Liknande recept

    4.5
    20 min
    4-8
    17

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben