Smörbollar
Serverar:
35 portioner
En enkel och god småkaka.
Ingredienser
150 g rumsvarmt smör
1 dl strösocker
2 äggulor
5 bittermandlar
½ tsk hjorthornssalt
3 ½ dl vetemjöl
Garnering
Pärlsocker
Instruktioner
Ugn 150 grader.
Rör matfettet och sockret pösigt. Tillsätt en äggula i taget, hjorthornssaltet, riven bittermandel och mjölet.
Forma små bollar och doppa dem i pärlsocker. Lägg dem på en bakpappersklädd plåt.
Grädda mitt i ugnen i ca 20 minuter.
Liknande recept
LCHF- Smörbollar
2.2
10
5
Gratinerad hummer
1 h 30 min
8
Honungs- och vitlöksstek
5
6
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!